Facebook

WITAMY NA OFICJALNEJ STRONIE JASKINI NIEDŹWIEDZIEJ W KLETNIE

TYLKO WCZEŚNIEJSZA REZERWACJA GWARANTUJE WSTĘP DO JASKINI NIEDŹWIEDZIEJ

Formularz rezerwacji noclegów

W uwagach proszę podać rezerwowany obiekt noclegowy:

ZALEW- pokoje gościnne nad zalewem w Starej Morawie

BASEN- pokoje gościnne w kompleksie sportowo-rekreacyjnym w Stroniu Śląskim

Format: rrrr-mm-dd
Format: rrrr-mm-dd
(Osoba / firma)

Klauzula Informacyjna RODO
Spełniając swój obowiązek wynikający z art. 13 RODO chcemy poinformować w jakim celu gromadzimy i przetwarzamy dane osobowe, a przede wszystkim poinformować o prawach, które Państwu przysługują:
1) Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest: Stroński Park Aktywności „Jaskinia Niedźwiedzia” Sp. z o.o. z siedzibą w: 57-550 Stronie Śląskie; ul. Kościuszki 20a, inspektorem ochrony danych w SPA „Jaskinia Niedźwiedzia” Sp. z o.o., jest P. Artur Sawicki, kontakt: iod@jaskinianiedzwiedzia.pl
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu realizacji usługi hotelowej, na podstawie art. 6 pkt. 1 (b) Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r.
4) Pani/Pana dane osobowe NIE będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej i innych. 5) Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane do czasu realizacji usługi.
6) Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (*jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody), którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;
7) Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do PUODO gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.;
9) Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest dobrowolne. Konsekwencją niepodania danych osobowych będzie brak możliwości realizacji usługi.